FASOLE MUNG 500G SOLARIS

Puteti comanda acest produs

- Online

- La telefon: 0245 213 981

- La telefon: 0722 550 839

Producator: LONGEVITA

Cod produs: 10011455


Disponibilitate: Stoc indisponibil !

14.68 buc

Total: 14.68 RON

47.13

Pretul include TVA

Specificatii


Fasolea Mung (Phaseolus Mungo ) este cultivată în China de peste 3000 de ani. Seminţele uscate intră în componenţa multor feluri de mâncaruri, se mai folosesc de asemenea si la fabricarea pastelor fainoase asiatice ( cele transparente link la spaghetti orez ).

Acţiunile benefice pentru organismul uman ale acestui tip de fasole sunt cunoscute in Asia de mii de ani. Moda de a consuma fasole mung a ajuns în Europa din Statele Unite doar în anii douăzeci ai secolului XX.

Fasolea Mung se foloseste ( mai ales mugurii ) şi în medicina chinezească, fiind adăugaţi în amestecurile de plante medicinale care tratează hipertensiunea. Mugurii sunt folosiţi şi ca un ingredient al unui antidot pentru diferite otrăvuri. In prezent cei mai mari producători şi consumatori de muguri sunt China, India şi Statele Unite.

Acest tip de fasole contine o multitudine de vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E si minerale Ca, Mn, K, Fe, Zn, Cu, P, Na. Fasole Mung contine si o cantitate mare de proteine (20%) , aminoacizi esenţiali şi numeroase enzime esenţiale pentru digestie.

O alta actiune benefica a fasolei Mung pentru organism este cea energetica. Oboseala zilnica permanenta poate fi atasata tuturor.Reviews (0 review-uri)
Opinia cumparatorilor

Acest produs nu are niciun review.

*
  • 5 stele  -  Excelent

  • 4 stele  -  Reusit

  • 3 stele  -  Mediu

  • 2 stele  -  Convenabil

  • 1 stea   -  Slab

*
*